Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eklatant.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eklatant.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eklatant.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
eklatant | Eklatant tilbyder
eklatant | Eklatant tilbyder
356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-356,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Alle resultater afhænger af det gode samarbejde,
tillid og passion for det man laver.

Nogle gange har virksomheder brug for en projektleder til at træde til i enten en kort eller længere periode, afhængigt af projektet.

Måske har I brug for at få løst en markedsføringsopgave, men har enten ikke ressourcerne til det, eller blot ikke tiden – det er her jeg kommer ind i billedet.

 

Hos mig er jeres projekt i trygge hænder. Jeg tager mig af opgaven fra start til slut og sikrer at der er styr på alle deadlines, tilbud mm.

Jeg har arbejdet mange år I reklamebranchen på tværs af hele paletten, og har solid erfaring med planlægning og gennemførelse af både små og store projekter til trykte og digitale medier – herunder også fashion foto-shoots og Social Media Marketing.

 

Min store passion er projektledelse samt det tætte samarbejde med mine kunder

– og jeg vil sammen med mine samarbejdspartnere glæde mig til at gøre en forskel for jer!

Online & offline markedsføring

I samarbejde med et stærkt hold af designere, web- og SEO-eksperter, fotografer, filmfolk med flere kan vi løse alle typer opgaver inden for online og offline markedsføring. Som projektleder sørger jeg for at jeres opgave kommer godt fra start og sikkert i mål.

Generel projektstyring/-ledelse

Projektledelse er ansvaret, rollen og opgaven med at planlægge, organisere og styre en afsat mængde ressourcer frem mod et fastlagt mål og formål. Gennem mange år har jeg udelukkende arbejdet med projektledelse og ved hvad der skal til, for at lande sikkert så alle involverede føler sig i trygge hænder.

Koordinering af fotooptagelser

Jeg tilbyder også koordinering af fotoopgaver. Det kan være modeloptagelser, packshots, miljøbilleder eller andet. Gennem mine mange år i branchen, har jeg arbejdet meget med forskellige fotooptagelser og har et stort netværk indenfor dette område.

Social Media Marketing

Vi hjælper jer med at understøtte jeres brand og kampagner på de sociale medier. I samarbejde lægger vi en strategi for jeres færden på de forskellige platforme. Vi tager os af indhold, implementering og ikke mindst måling på og optimering af resultaterne.

Min erfaring/baggrund:

 

2004-2007: Salg og marketing Dansani

2007-2010: Projektleder hos SP3

2010-2014: Projektleder hos Superego

2015-2018: Projektleder/Agency manager hos adformation